Begynd til ultimate

Vi er altid interesseret i at få nye spillere. Om du vil starte for at hive DM-guldet med hjem eller bare for at hyggespille og få motion, så er du meget velkommen i vores klub. I Aarhus Ultimate bestræber vi os på, at der skal være plads til alle uanset niveau og erfaring. 

 

BLIV EN

DEL AF

HOLDET

Introtræning

Vi afholder i løbet af året åbne kickoff events samt begynderforløb, men du er altid velkommen til at tage til nogle prøvetræninger for at finde ud af om ultimate er noget for dig. Du kan holde dig opdateret omkring begynderevents gennem vores facebookside eller skrive en besked til info@aarhusultimate.dk.

PAKKE

LISTE

BLIV EN

DEL AF

HOLDET

Introtræning

Introtræninger Aarhus Ultimate holder løbende træningsaftener hvor fokus er på nye spillere inden for sporten. Hvis du er helt ny og har mod på at prøve kræfter med Ultimate, eller hvis du har været til nogle enkelte træninger før, så er det her du skal møde op! Vi øver de mest basale kast samt offence- og defenceteknikker, og fokus er at lægge et stærkt fundament. Man er naturligvis velkommen til disse træninger, selvom man allerede er en rutineret spiller, men man skal være indstillet på at fokus er på de nye. I indendørssæsonen (Oktober til Marts) er der introtræning hver torsdag fra 19-21 på Viby gymnasium. Kom og kast med os!

Du kan holde dig opdateret omkring begynderevents gennem vores facebookside eller skrive en besked til info@aarhusultimate.dk.

Vil du forberede dig hjemmefra?

Så tjek de her videoer ud, hvor du kan lære at kaste forhånd og baghånd. 

Vi håber at se dig til træning snart!

Kontakt os

Email: info@aarhusultimate.dk

 

Kontakt os

Email: info@aarhusultimate.dk
Facebook: Aarhus Ultimate

Join us!