Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /hsphere/local/home/aaufk/aarhusultimate.dk/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Presse - Århus Ultimate

Pressemateriale fra Århus Ultimate

Download materiale

Logo – farve:
Århus Ultimate logo cmyk.eps
Århus Ultimate logo jpg farve

Logo – sort/hvid:
Århus Ultimate logo sh.eps
Århus Ultimate logo bitmap sh.jpg

Plakat: “smid plastik i naturen”

“Smid plastik i naturen – SPIL FRISBEE”, sådan lyder budskabet fra Århus Ultimates seneste plakat kampagne som skydes igang i festugen 2007.

Målet er at fortælle Århusianere om frisbee-sporten og først og fremmest at man overhovedet har mulighed for at dyrke den her i byen. Vi går ud til gymnasier og højere læreanstalter med en kombineret plakat og flyer bredside. Interesserede opfordres til at besøge hjemmesiden her for at hente seneste oplysninger om trænings-steder, tidspunkter osv.

Nøgleordene på plakaten er natur, Århus, sport, frisbee. Motivet er lavet til lejligheden og trykt med sponsor-assistance fra discimport.dk

Plakaten er lavet i A3 og A4.
Download plakaten, som JPG billede.

Flyer kampagne

Flyer til folket - ultimate og hvad Århus Ultimate kan tilbyde

Flyer om Århus Ultimate som klub og hvad vi tilbyder nye og gamle medlemmer. Den bliver delt ud i Århus i festuge, på universitetet, kampagne dage og til interesserede iøvrigt.
Flyeren bruger samme blikfang som vores plakater.

Download flyeren her
.. og ja – den kræver at du kan læse en PDF.

Vores målgruppe

Vi henvender os til aktive unge piger og drenge som har lyst til at dyrke en fysisk krævende holdsport, men som ikke ønsker at gøre som alle andre ved at spille håndbold eller fodbold.

Vores kontaktflade er primært annoncer, plakater og uddelte flyers samt naturligvis vores egne medlemmer på forskellige uddannelser og arbejdspladser. Vi er meget interesserede i at gå endu videre i retning af online video, biograf reklamer og fysiske bannere, men ønsker at gøre det i samarbejde med en partner/sponsor.

Sponsor-mulighed

Da vi har en god kontakt med unge og studerende i Århus, og bruger reklamemateriale til at nå vores kommende medspillere er der oplagt mulighed for gensidig hjælp ved at blive sponsor for Århus Ultimate.

Det kræver naturligvis at der er et produkt eller firma som ønsker at associeres med en utraditionel, aktiv, højtflyvende og holdbaseret aktivitet.

For visuelt materiale eller øvrige PR og sponsor samtaler,
kontakt vores PR-ansvarlige på: presse ‘at’ aarhusultimate.dk

Presse arkiv

“Farlig leg med frisbee “
Artikel fra Jyllands Posten sommeren 2004. Interview med daværende formand Lasse Gejl og træner Carsten Hvenegaard.
Download artikel

AUS reklame”
Aarhus Ultimate reklame i bladet “Århus Universitet Sport”
Download reklame

“Gammel AUS reklame”
Aarhus Ultimate reklame i bladet “Århus Universitet Sport” som den så ud frem til 2005
Download gammel reklame

Følg os på facebook!